Tas Op En Gaan
May 21, 2022

Kuala Lumpur

Posted on May 21, 2022  •  2 minutes  • 325 words

We hadden ons na alle jungle avonturen even verwend met wat luxe en via airbnb een appartement geboekt. Dit appartement zit niet alleen lekker hoog in een gebouw, maar nog net even wat hoger in dit gebouw zit een infinity pool die uitkijkt over de skyline van de stad. We kwamen laat aan, na een volle dag Sandakan en waren goed gesloopt. Maar we vonden het allebei heerlijk toen we binnen kwamen en ons eigen stekkie voor 5 nachten zagen.

Voor jullie als lezers zijn de dagen in Kuala Lumpur waarschijnlijk redelijk saai en degelijk. We hebben namelijk allerlei dingen geregeld en bijgewerkt, zoals: de blog bijgeschreven, Hilde heeft sollicitatiebrieven geschreven, we hebben tickets geboekt en een beetje onze reis verder gepland, Netflix gekeken, gezwommen, langs de Indonesische ambassade en een PCR test geregeld.

Omdat we een appartementje hadden hebben we hierdoor ook heerlijk eigen ontbijtjes kunnen maken en de koelkast kunnen vullen met (nog steeds veel te dure) biertjes.

Kortom: voor ons was het een klein weekje om bij te komen en om te genieten van de rust en elkaar. Na deze dagen gaan we namelijk (op Richard zijn verjaardag) door naar Denpasar, Bali. Waar we met vrienden van Richard een villa hebben en uitgaan van veel gezelligheid en leuke activiteiten! :)

comments powered by Disqus
Instagram

Voor een halfjaar op pad met de backpack en elkaar! We proberen regelmatig een blog te posten op de website, maar op instagram zijn we sneller en meer up to date. Ons ook daar volgen? Druk dan hier op het icoontje!