Tas Op En Gaan
June 4, 2022

Afscheid oma

Posted on June 4, 2022  •  1 minutes  • 166 words

De vorige blogpost sloten we af met dit vervelende nieuws, Richard zijn oma was vrij onverwachts overleden. De dag nadat we dit gehoord hadden zijn we naar Nederland vertrokken. We willen niet te veel ingaan op de details van deze week, maar omdat we via deze weg onze belevenissen delen, vonden wij dat hier iets over geschreven moest worden. We zijn op zaterdag 28 mei geland in Nederland, waarna we een week in Nederland zijn gebleven. De donderdag daarop is de begrafenis van oma geweest, wat een mooi afscheid is geworden. We zien het als iets heel moois dat we hier bij konden zijn en zijn blij dat het gelukt is om zo snel in Nederland te kunnen komen en zo samen met de familie te zijn. Het was een bijzondere week.

Het voelt wat raar, om na 2 dagen na de begrafenis te vertrekken naar Indonesië. We gaan deze keer naar Lombok, om daar met Peter (vriend van Richard) een paar weken samen te reizen.

comments powered by Disqus
Instagram

Voor een halfjaar op pad met de backpack en elkaar! We proberen regelmatig een blog te posten op de website, maar op instagram zijn we sneller en meer up to date. Ons ook daar volgen? Druk dan hier op het icoontje!