Tas Op En Gaan
February 3, 2022

Klaar voor vertrek

Posted on February 3, 2022  •  5 minutes  • 925 words

Laatste werkweek

Beiden de laatste week werken gehad met de nodige en fijne afscheidsmomentjes. Hilde heeft zoveel lieve, lekkere en handige dingen gekregen van de leerlingen en collega’s en daarnaast wel een feestje of 3 om goed afscheid te nemen van het werk. Hilde heeft daadwerkelijk afscheid genomen van haar school in Boskoop. Een avondje lasergamen en pizza met haar mentorleerlingen en de leerlingen uit 3A, een avondje dansen en gezelligheid na de open dag met collega’s en dan de laatste dag met eten en spelletjes en een heuze bierproeverij. Wauw, wat een liefde en wat gaat zij dit missen… Best wel een beetje emotioneel over wat zij achterlaat! Ook omdat het nog maar de vraag is waar zij nu terecht zal gaan komen en hoe daar de band zal gaan worden met haar collega’s. Maar eerst 100% genieten van de reis. Voor Richard werd er ook op de laatste werkdag bij zijn opdracht een borrel georganiseerd waar hij veel lof en mooie woorden kreeg van zijn collega’s en een aantal bruikbare cadeautjes. Het was fijn om dit fysiek op het werk te doen en iedereen nog even te kunnen spreken en te zien. Op maandag 31 januari dan ook bij Rockstars zijn laptop ingeleverd en afscheid genomen voor een halfjaar, want hier komt Richard weer terug en dat maakt het vaarwel een stuk makkelijker.

Weg uit Leerdam

Alle emoties bleven doorgaan, omdat we ook moesten verhuizen. Een week lang stonden er al rolcontainers met dozen in onze woonkamer en het was de bedoeling dat we die op de zaterdag zouden aanvullen met de laatste dingen en dat de papa van Hilde dan deze kwam ophalen met de bus. Zo gepland en zo gedaan, de ouders van Hilde kwamen gezellig broodje knakworsten eten in onze chaotische en drukke dag. Broodje knakworsten was precies het verhuisvoer waar Hilde zin in had, hahaha. Na de broodjes en de laatste kopjes koffie, ging ook de koffiemachine in een doos en konden de rolcontainers mee de bus in. Zondag was het tijd om het lege huis nog eens te inspecteren en daarna door te rijden naar Zoetermeer om daar de verjaardag van de papa van Hilde te vieren en daar even samen te komen met de familie. Na een dag rustig aan en waardevolle momenten met spelletjes en lekker eten, brak de laatste dag in Leerdam aan. Deze bestond vooral uit het schoonmaken van het huis, heen en weer rijden naar Asperen, kleding in een koffer en alle overige dingen in de backpacks en de rattenmeisjes verschonen en uiteindelijk wegbrengen bij vrienden van Richard. Dat allemaal op een dag, je kan wel voorstellen dat we gesloopt in Asperen aan ons maaltje dat al klaarstond door de mama van Richard aanvielen. Rust! Alles weg uit Leerdam, alles van waarde en onze persoonlijke spulletjes.

Laatste dagen Asperen

Na een heerlijke nacht in Asperen hadden we de volgende klusjes die we moesten doen:

Ja… en dat allemaal netjes in ons lijstjes systeem, want Richard zou Richard niet zijn als hier geen perfecte lijstjes voor gemaakt waren. En Hilde vindt het eigenlijk maar al te heerlijk, dat haar chaotische hoofd gestructureerd kan worden met deze lijstjes. Veel te doen, waar UITERAARD niet alles liep zoals het moest verlopen. Maar al met al goede dagen en zeer productief. Waar we zelfs de tijd hadden voor een laatste keer rust in Boskoop, om nog een keer onze neefje en nichtje en (schoon)zus en zwager te knuffelen. Een heerlijke ontspannen avond met beiden ouders met Sushi en wijn. En een rustige en fijne avond met Patrick en Feline. En geloof het of niet, maar de donderdag voor vertrek hadden we leeg gehouden en wat was het heerlijk dat we (zeker ook door middel van al die lijstjes), super gestructureerd alles klaar en ingepakt hadden, met zelfs een halfuurtje ontspannen in bad.

comments powered by Disqus
Instagram

Voor een halfjaar op pad met de backpack en elkaar! We proberen regelmatig een blog te posten op de website, maar op instagram zijn we sneller en meer up to date. Ons ook daar volgen? Druk dan hier op het icoontje!